Ervaringen

NasuMel werkt effectief tegen nasale klachten. Dat beweren we niet alleen, dat is ook de ervaring van mensen die de zalf gebruiken. Hieronder lees je hun verhalen.

Geïrriteerd neusslijmvliesSchade door neusspray
5/5

De zalf op advies van KNO arts gaan gebruiken in combinatie met nasaal spoelzout naar aanleiding van snel geïrriteerd neusslijmvlies. Zeer tevreden en gebruik sinds dien niet of nauwelijks neusspray meer in geval van verkoudheid of hooikoorts.

John van Veen

Droge neusKorstjes en wondjes
5/5

Gebruik dit al jaren voorheen via de kno-arts. Maar wordt niet meer vergoed en omdat het mijn neus goed doet koop ik deze bij KNO-winkel.nl. Veel last van droge neus en korstjes, maakt de neus zacht van binnen. Dat is een prettig gevoel.

Eliza

Droge neusKorstjes en wondjesNa operatie
5/5

Na een neusoperatie had ik veel last van een droge neus en korstvorming. Op advies van mijn KNO arts ben ik NasuMel gaan gebruiken. Deze crème werkt heel verzachtend zodat de korsten makkelijk te verwijderen waren.

Marianne

Droge neusSchade door neusspray
4/5

Fijne zalf. Verzachtend en enigszins helend. Omdat ik met mijn corticosteroïde neusspray moest stoppen, breng ik nu deze zalf aan in mijn neus. Natuurlijk werkt dat minder, maar toch verbazend goed! Werkt ook prettig bij een schrale neus tijdens verkoudheid.

Johanna

5/5

Fijne crème, ik gebruik ‘m al 5 jaar iedere dag voor mijn zoontje.

Marlene

BloedneusKorstjes en wondjes
5/5

Tijdens een verkoudheid veelvuldig last van onverwacht neusbloedingen, door regelmatig gebruik van NasuMel neuszalf verdwijnen de ‘korstjes’ en stopt de ‘bloeding’ in de neusholte om weer wat vrijer te kunnen ademhalen.
m.v.g. Peter

Peter Maas

5/5

Zachte neuszalf.

Bosman Lisette

5/5

NasuMel is voor mij een uitkomst. Door de zuurstofapplicatie krijg een heel droog neusslijmvlies. NasuMel helpt mij bij het heel houden van mijn slijmvlies. Ik ben zeer tevreden.

Jantieneke

5/5

Super ter bescherming van mijn gevoelige neus.
Vooral bij koud en vochtig weer helpt het ter voorkoming van een snotterige neus

Ruud

Korstjes en wondjes
5/5

Houdt het slijmvlies van de neus goed zacht.
Een weldaad bij korstjes.

Hanneke

Korstjes en wondjes
5/5

De pijnlijke binnenkant van mijn neus is door de zalf verzacht en er vormden zich geen korstjes meer: prima product!

Marian Geven

5/5

Nog altijd ben ik de KNO-arts die mij jaren geleden NasuMel honing neuszalf voorschreef dankbaar! Ik gebruik NasuMel met zeer grote regelmaat, NasuMel geeft zelfvertrouwen.

Willem

5/5

Goed

Connie

Droge neus
5/5

Fijne zalf voor als je een beetje een droge neus hebt. Niet te vet en goed smeerbaar.

Eva

Korstjes en wondjes
5/5

Ben nu bijna 86 jaar en gebruik al vanaf mijn 40ste jaar op dokters voorschrift div, producten van KNO-winkel.nl waaronder NasuMel een op honing gebaseerde neus zalf en dit tot volle tevredenheid van mij.
Zodra ik voel dat mijn neusholtes verstopt raken spoel ik eerst met nasaal spoelzout en daarna doe ik een beetje neuszalf op een wattenstaafje en smeer dit in beide neusgaten, en krijg na enige tijd zijn beide neusgaten open nadat ik de losse korstjes heb uitgesnoten wat een heerlijk bevrijdend gevoel geeft.

J.W.van den Bos